Barra

Сайт міста Бровари

Ось вже більше місяця я сиджу на правильному харчуванні і потрошку худну. У моїй скарбничці рецептів зібралася хороша колекція сніданків, обідів і вечерь, які будуть смачними і корисними, одночасно. Сьогодні хочу з вами поділитися чудовим пирогом з лаваша.

Так-так, я знаю, що деякі читачі з радістю будуть готові закидати мене тапками, звинувачуючи в ліні. Мовляв, треба з борошна і дріжджів піч. Я все вмію.

Просто зараз уникаю таких надмірностей, а пирогів хочеться. Тому на виручку прийшов пиріг з лаваша. Для приготування понадобитсяОдна упаковка тонкого лаваша;3 варених яйця;100 грам твердого сиру;50 грам зеленої цибулі, Сіль за смаком.

Для заливки100 мл молока;Пару сирих яєць;;3 столові ложки сметани.Приготовление1. Дрібно ріжемо (або натираємо на тертці) яйця, тремо сир, додаємо зелений лук і перемішуємо.

Якщо потрібно соліть. Начинка готова.2.

Кладемо на стіл тонкий лаваш і посипаємо його весь начинкою, не заходячи на краю, щоб потім не сипалося. Після звертаєте лаваш в трубку.3.

Робите заливку. Змішуєте все призначені для цього продукти(молоко, сметана і яйця). Якщо треба, можете посолити або додати улюблену спецію.

4. Рулет нарізаємо і кладемо у форму, трохи змащену маслом. 5.

Заливаємо заливкою і відправляємо в духовку. Почекайте! Не тікайте ще)) Зараз покажу яка краса виходить на розрізі :)Випікаю в розігрітій духовці, приблизний час 20 хвилин. Пиріг виходить дуже ситний і смачний! На 100 грам виходить 182 калорії, з них 10 грам білка.

Для тих, хто худне — це відмінний перекус або сніданок без загрози поправитися.Ну, а тепер шматочок пирога на розрізі. По-моєму, дуже апетитно! А ви що скажете?) Спасибі, що дочитали до кінця! Якщо сподобалося, буду вдячна підтримки у вигляді лайка.
Підписка на канал тут.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.