Barra

Сайт міста Бровари

Соковиті і смачні котлети! Найпростіший рецепт!П’ятнадцять хвилин тому я дізналася , що до мене приїдуть онуки. І я вирішила приготувати для них свої фірмові котлетки. Дітки їх просто обожнюють.

Хочу поділитися з вами моїм простим, але неймовірно смачним рецептом. Для фірмових бабусиних котлет з індички:Філе грудки індички — 500 гр.Цибулина — 1 шт.

Часник — 2 зубчики.Булка — 3 скибочки.Яйце — 1 шт.

Сіль + перець за смаком.Інгредієнтів не багато. Цей рецепт тим і хороший, що витрачений час на приготування страви непропорційно мало в порівнянні з його соковитим насиченим смаком.

До приготування котлет готові.Всі складові рецепту змішуємо в блендері. Та саме в блендері).

Текстура фаршу після перемелювання більше підходить для цих котлет, хоча якщо ви використовуєте м’ясорубку то на смак страви це ніяк не вплине. Скибочки булки попередньо замочимо на пів хвилини у воді.Фарш для котлеток.

Справа залишилася за малим. Розігріваємо олію в сковороді і починаємо формувати невеличкі кульки з фаршу. Для того, щоб фарш не прилипав до рук я змочую їх у воді кожний раз , коли роблю нову котлетку.

Аромат від соковитих котлет заповнив всю квартиру.Обсмажую на половині потужності плити. Таким чином котлети встигають пропектися всередині до готовності , а скориночка залишається рум’яної і не підгорає.

Пора накривати на стіл.Котлети дивують скептиків, які вважають , що котлети з білого м’яса птиці не можуть бути соковитими. Цей рецепт виручав не раз!От і все.
Приємного апетиту!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.